GENÇLER ‘MANGA’ İLE COŞTU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Ağustos ayında gerçekleşen Dünya Düzce Günlerinde söz verdiği ‘Düzce Gençlik Günleri’  konserleri ünlü rock grubu Manga’nın verdiği konser ve muhteşem sahne performansıyla start aldı.

12.10.2022 - 03:12
Güncelleme 12.10.2022 - 12:17
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00


Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen ve bir hafta boyunca birbirinden değerli isimlerin sahne alacağı ‘Düzce Gençlik Günleri’ etkinlikleri Rock grubu Manga’nın muhteşem sahne performansıyla başladı.

Gençlik Günleri’nin açılışında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün 5’nci şiir klibi olan ve Nazım Hikmet’in ‘Salkım Söğüt’ isimli şiirini seslendirdiği videosu ilk olarak Düzce Gençlik Günlerinde gençlerin beğenisine sunuldu. Özlü’nün seslendirdiği şiiri pür dikkat dinleyen gençler, şiirin sözlerine eşlik etmeyi de ihmal etmedi.

Ardından Alternatif Rock, Nu-Metal ve Rapcore tarzlarında müzik yapan ünlü rock grubu Manga, Düzceli gençlerle bir araya geldi. Gençlerin coşkulu alkışları eşliğinde sahneye çıkan grup, sevilen parçalarını Düzceli gençlerle birlikte seslendirdi.

“GÖNLÜNÜZCE EĞLENİN”
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, konserde meydanı hınca hınç dolduran gençleri selamlayarak, “Bundan 2 ay önce Dünya Düzce Günlerinde size bir söz vermiştim bugün o sözü yerine getiriyoruz.

Siz isteyin yapmak benim görevim. Gençlik günleri bir hafta sürecek. Bu akşam Manga grubu bizlerle. Gönlünüzce eğlenin. Muhteşemsiniz. Her akşam sizleri buraya bekliyorum” diyerek Manga grubuna hediye takdiminde bulundu.

GENÇLER COŞTU
Başkan Özlü’nün konuşmasının ardından devam eden konserde, gençler, söylenen şarkılarla kendilerinden geçerken parçalara eşlik etmeyi de ihmal etmedi.

Gençlik günlerinin ikinci günün de Türk rap müziğinin önemli isimlerinden biri olan ‘CEZA’ 12 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’da Anıtpark meydanında sahne ala
cak.




 





Editör: Ç. Resuloğlu
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz
Haber İhbar