TİCARET ODASI BAŞKANLIĞINA LAF YAPAN DEĞİL, İŞ YAPAN GELSİN

TİCARET ODASI BAŞKANLIĞINA  LAF YAPAN DEĞİL, İŞ YAPAN GELSİN
3.10.2022 - 11:22
Güncelleme 3.10.2022 - 13:05
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

 

Düzceli iş insanlarının heyecanla beklediği Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis üye seçimleri Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinde yapıldı.

11 Komisyonun bulunduğu farklı meslek gruplarından 23 adayın yarıştığı seçimler için Düzce İş İnsanları oy kullanmak için hazır bulundular.

Seçimlerden önce  Ahmet Dertli’nin iddia ettiği  Ticaret Odasında yolsuzluk olduğunu söylemleri, komisyon üyeleri tarafından pek dikkate alınmadığı gözle görülmüş oldu. Dertli’nin yapmış olduğu  açıklamalara inanmayan komisyon üyeleri, Ahmet Dertli’nin karşısında olan listeye oy vermesi, inanmadıklarının göstergesi oldu.

Ayrıca yapılan Meslek komitesi seçimlerinde sürpriz isimlerin çıktığı gözlerden kaçmadı. Gençlerin oluşturacağı bir Ticaret Odası Meclisi bizleri bekliyor.

Ahmet Dertli, Bilal Türkan, Murat Saydam ve Bülent Sivrikaya’nın listelerden sürpriz bir şekilde çıkamadığı görüldü.

Başkanlık adaylığında ise, Tuncay Şahin, Ahmet Mutlu, Erdoğan Bıyık arasında kıyasıya bir rekabet beklenirken en yüksek adayın yine eski Başkan Tuncay Şahin olduğu görülüyor.

Seçimlerin sonuçlarının açıklanması ile Şahin’in Ticaret Odasında yaptığı büyük atılımlar ile Düzce’de ve Türkiye’de, Düzce Ticaret Odasının gündemde olması ve sık sık Düzce sanayinin konuşulması Tuncay Şahin’e olan güveni ortaya koydu.

 Düzceliler olarak bizlerde Ticaret Sanayi Odasında Başkan olacak kişiler için laf yapan değil, iş yapan gelsin diyoruz.

Düzce artık büyüyor!

 1. ve 2. Organize sanayi bölgesinde yer kalmadı. Gümüşova organize sanayi bölgesi içinse büyük yatırımcıların geldiğini görüyoruz.

Şimdi ise yeni organize sanayi bölgesi Çilimli’de yapılıyor. Eski hafızamızı yokladığımızda firmalar Düzce’ye gelmeye korkuyorlar hatta başka türlü bahaneler üreterek geldikleri gibi başka yerlere gidiyorlardı. Şimdi de gelmek ve yer kapmak için çalışıyorlar. Düzce Ticaret Odasının geldiği durum ortadayken,  bizlerde basın emekçileri gazeteciler olarak yapılan bu çalışmaları yakından takip edip eski Başkan Tuncay Şahin’in yaptıklarının devamını yapacak başkanların buraya gelmesini istiyoruz.

Başkan olacak iş insanlarına buradan seslenerek, rant için değil, cebini doldurmak için değil, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını Tuncay Şahin’in yükseklere çıkarttığı çıtayı daha da yükseklere çıkartacak Başkanlar istiyoruz.

Şimdiden yapılacak olan Ticaret Odası başkanlık seçimlerinde seçilecek olan Başkanın Düzce Ticaret Odasını en iyi şekilde temsil etmesini diliyorum.

 

 

 

 


Editör: M. Albayrakoğlu
Haber İhbar