“ Türk halkı bir biriyle Kenetlenmeli “

Gaziler günü nedeniyle Düzce'de program düzenlendi. Düzenlenen Programda konuşan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Lütfi Bulut bir konuşma yaparak, Türk halkı birlik ve beraberliğine her zamankinden daha çok kenetlenmeli, emperyalist amaçlara izin vermemelidir şeklinde konuştu.

“  Türk halkı bir biriyle Kenetlenmeli “
19.09.2022 - 17:41
Güncelleme 19.09.2022 - 17:51
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Gaziler günü nedeniyle düzenlenen programa Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Lütfi Bulut ve gaziler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Düzce Muharip Gaziler Derneği Başkanı Lütfi Bulut, 19 Eylül Gaziler Günü'nün önemine değinerek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Bulut, "Türk halkı birlik ve beraberliğine her zamankinden daha çok kenetlenmeli, emperyalist amaçlara izin vermemelidir” dedi.
Dernek Başkanı Lütfi Bulut sözlerine şöyle devam etti. “ Bu vatanı bize tarihin en kanlı savaşları sonucunda yüz binlerce şehit vererek emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyoruz. Böylesine zor şartlarda dehası ve cesaretiyle bu ülkeyi bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'e, 19 Eylül'de mareşallik ve gazilik unvanı verilmiştir. İşte kutladığımız gaziler günü bugündür. Tüm gazilerimizin gününü kutlarım" dedi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar