“Düzce’li Başarılı İş İnsanları ile Daha Güçlü olacağız ”

Türkiye Değişim Partisi, Düzce il genelinde üye kayıtlarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Kurulan Partisi olmasına rağmen Partiye gösterilen ilgiden çok memnun oldukları belirtiliyor. Düzce’li başarılı iş insanlarından da ilerleyen günlerde partilerine katılımlarının olacağını belirten il başkanı Aktaş üye kayıtlarındaki tercihin ve partilerine gösterilen ilgiyi şöyle değerlendirdi.

 “Düzce’li Başarılı İş İnsanları ile Daha Güçlü olacağız ”
27.08.2022 - 17:33
Güncelleme 27.08.2022 - 17:37
Haber Merkezi

 Türkiye Değişim Partisi Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş ” Yeni bir Parti olmamıza rağmen,  Partimize gösterilen ilgiden çok memnunuz. Yeni katılacak olan Düzce’li başarılı iş insanları, arkadaşlarımızla daha güçlü olacağız. Düzce’ nin sevilen esnaflarından ve sevilen isimlerinden Çağlar Yılkın ’ında partimizde görmekten mutlu olacağız. Yılkın beyin partimize katımları görüşmelerimiz sürecinde Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcılarının Düzce ye gelerek, Çağlar Yılkın ile görüşüldüğü, bu görüşme esnasında kendisinin Genel Başkan Sarıgül’ün partisine sıcak baktığını söyleyerek en kısa zamanda Genel Başkan Sarıgül ile görüşüp cevabını vereceğini söylediğini “ açıkladı.

TDP Düzce il Başkanı Sezgin Aktaş, Çağlar Yılkın’ın partilerine katılmasını cani gönülden istediklerini, partilerine katılması kendilerine güç katacağını belirtti.
Aktaş, kendisinin de en kısa zamanda Genel Başkan Mustafa Sarıgül ile görüşüp Çağlar Yılkın’ın partilerine geçmesini söyleyeceğini belirten Aktaş, Düzce’de partilerine katılacak sürpriz isimlerin de devam edeceğini söyledi bizde gelişmeleri yakından takım ediyoruz.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar