ANALİZ GAZETESİ 11 YAŞINDA

Düzce Analiz Gazetesi 11. yaşını kutluyor.

ANALİZ GAZETESİ 11 YAŞINDA
8.08.2022 - 14:39
Güncelleme 8.08.2022 - 14:54
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Analiz Gazetesi olarak 11. Yılımızı kutluyoruz.

İlk günkü heyecan, sizlerle ilk sayımızı buluşturmak için gösterdiğimiz çaba, şimdi gözlerimizi dolduruyor. Zamanın akıp gittiği, daha da büyüyüp geliştiğimiz, yeni işlere yelken açabildiğimiz yıllar geçirdik. Bu süre boyunca gazetemize ve ajansımıza katkıda bulunan, destek olan okurlarımızı yürekten kucaklıyoruz.

11 yıl önce, 2011’in Ağustos’unda çıktığımız bu yolda hala aynı çizgide yürüyebilmenin gurur ve mutluluğunu taşıyoruz. İlkeli ve tarafsız tavrımızla geride bıraktığımız 11 senede, Düzce Analiz Gazetesi olarak siyasi olayları, kamu kurum çalışmalarını, ekonomik yatırımları, STK faaliyetlerini, spor olaylarını sayfalarımıza taşıdık. İlimiz ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlarımıza doğru ve ilkeli haberi ulaştırmaya devam ettik. Zaman zaman yorulsak ve ara versek de gönülden severek yaptığımız işimizi hiçbir zaman bırakmadık, doğru haberden hiç vazgeçmedik. Analiz ekibi olarak hep bir aile olduk.

 Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Albayrakoğlu; 11. Yılımız için “Objektif ve tarafsız haberciliği ön planda tutarken, yerel alanda tüm haberleri sayfalarımızda yayınlayarak halkın takdirini toplamayı başardık. Analiz Gazetesini bölgede bir marka haline getirmeye çalışıyoruz. Şehrimizde gazetecilik alanında farklı bir bakış açısı ile farklı bir yayın otaya çıkararak gazeteciliği geliştirdiğimiz inancın paylaştık, paylaşmaya da devam edeceğiz. Halkın ve esnafın sorunlarını muhabirlerimizin ve yazarlarımızın kaleminden sütunlarımıza taşıdık. Halkımıza sıcak ve taze haberi ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık yaşıyoruz" dedi.

 Düzce Analiz Televizyonumuzun Genel Koordinatörü Mücahit Özcan; “11. yaşını tamamlayan Düzce Analiz Gazetesi ve Düzce’nin en genç, en dinamik televizyonu yeni yaşını bugün kutluyor. Analiz Ailesi yayıncılığa farklı bir soluk kattı. 7’den 70’e her kesime ulaşabilen internet haberciliği ve yayıncılığı yaparak sektöre kazandırdığı yenilikler ile Düzce’nin analizini yapan kanal olma imajını hiç bozmadan sürdürdü. Ekrana getirdiği programlar ile de İlimizde ses getirmeye devam ediyor.11. Yılında da tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışı ile aynı şevk ve heyecanla yayıncılığı sürdürmeye devam edecektir” dedi.

 Yine aynı heyecan ile yoluna devam eden Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Nagihan Albayrakoğlu ise “Bugüne kadar doğru bildiğimizi, gözümüzü budaktan sakınmadan sadece gerçeklerin analizini gazetemizde kamuoyuna paylaşmaya devam ettik. Bu süreçte Düzce Analiz Gazetesi’nin gelişmesinde emeği geçen tüm çalışanlarımıza, özellikle bizlere desteğini esirgemeyen okuyucularımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.


Editör: M. Albayrakoğlu
Haber İhbar