DÜZCE’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

15 Temmuz hain darbe girişiminin altıncı yıldönümünde Düzce Şehitliğinde düzenlenen programla şehitler anıldı, mevlitler okundu. Protokol üyeleri 15 Temmuz Şehidi Ufuk Baysan’ın önce kabrini sonrasında ise baba ocağını ziyaret etti.  

 DÜZCE’DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI
15.07.2022 - 15:49
Haber Merkezi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında yapılan kabir ziyaretlerinde aziz şehitler dualarla anıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli ve devlet erkânının katıldığı programda şehit kabirleri ziyaret edilerek çiçekler bırakıldı.

 Düzce şehitlik ziyaretinin ardından 15 Temmuz'da Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı'nda şehit düşen Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın kabri ziyaret edildi. Okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Şehit Emniyet Müdürü Baysan'ın kabrine çiçek bırakıldı.

 15 TEMMUZ ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE ZİYARET

 Protokol daha sonra Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı'nda şehit olan Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın baba evini ziyaret etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için de Anıtpark’ta bir dizi etkinlik gerçekleşecek. Anıtpark Meydanında saat 18.30’da başlayacak olan etkinlikler gece 00.13’de tüm camilerden sela okunması ile sona erecek.


Editör: M. Albayrakoğlu
Haber İhbar