DUAYEN GAZETECİ, DÜZCESPOR VE İNSAN SEVDALISI DEĞERLİ İNSAN İHSAN ÇETİN ABİMİZİ KAYBETTİK

Düzce’nin Duayen Gazetecisi, Düzcespor eski Başkanı, Düzcespor ve insan sevdalısı İhsan Çetin Abimizi kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Uzun Yıllar Günaydın Gazetesi Düzce Muhabiri, Damla Gazetesinin Spor Müdürü İhsan Çetin abimiz vefat etti. Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Bolu’da özel bir hastanede tedavi gören Düzce’nin simge isimlerinden biri olan İhsan Çetin vefat etti. İhsan Çetin’in cenazesi bugün (13 Temmuz 2022) ikindi namazına müteakip Aziziye mahallesi camiinde kılınacak namazın ar

DUAYEN GAZETECİ, DÜZCESPOR VE İNSAN SEVDALISI  DEĞERLİ İNSAN İHSAN ÇETİN ABİMİZİ KAYBETTİK
13.07.2022 - 09:50
Güncelleme 13.07.2022 - 13:41
Haber Merkezi

İHSAN ÇETİN KİMDİR ?

1950 Düzce doğumlu İhsan Çetin Düzce’nin en eski gazeteci ve yazarlarından biri. Basın hayatına 70’li yıllarda  Düzce İleri gazetesinde başlayan İhsan Çetin daha sonra Yeni Düzce gazetesinde köşe yazarlığı ve muhabirlik yaptı.

Uzun yıllar WEB OFSET (Günaydın-Saklambaç) gazetelerin  Düzce temsilciliği görevinde bulunan İhsan Çetin  bir dönem Rotary Düzce başkanı oldu . Düzce ‘nin il olmasının ardından kurulan ASKF’nin ilk başkanı olan İhsan Çetin farklı dönemlerde Düzcespor’da yöneticilik yaptı. 2006-2007 futbol sezonunda Düzcespor kulüp başkanlığı görevinde bulunan İhsan Çetin  ayrıca Düzce Milli Eğitim Derneği, Düzce SSK hastanesi  Derneği başkanlığı yaptı.

Sosyal kişiliği ile tanınan İhsan Çetin Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Fair Play ödülene layık görüldü. Düzce Basın Birliği başkanlığı görevinde de bulunan Çetin yaklaşık 10 yıldır Düzce Damla gazetesi spor sorumlusu olarak görev yapıyordu. İrfan Karabulut ile birlikte kurdukları ÇEKA matbaasını işleten  İhsan Çetin’in 3 erkek ve 1 kız çocuğu bulunuyor.


Editör: M. Albayrakoğlu
Haber İhbar