ÖZLÜ, BAYRAM MESAİSİ YAPAN PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Büyük Camii de kıldığı Kurban Bayramı namazının ardından bir dizi ziyarette bulundu. Özlü, önce vatandaşlar ile bayramlaştı, daha sonra kamu kurumlarını ziyaret ederek çalışan personelin bayramını kutladı.

ÖZLÜ, BAYRAM MESAİSİ YAPAN PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI
9.07.2022 - 22:21
Güncelleme 9.07.2022 - 22:26
Haber Merkezi

Kurban Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de manevi bir atmosferde eda ediliyor. Bayram namazını Merkez Büyük Camii de kılan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Özlü, Düzce Valisi Cevdet Atay ve diğer protokol üyeleri ile birlikte namaz çıkışında oluşturulan samimi bir ortamda gerçekleştirilen bayramlaşmaya katıldı. Vatandaşların bayramlarını kutlayan Özlü, bayram vesilesiyle birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ise kurdukları stantlarla namaz çıkışında vatandaşlara ikramlarda bulundu.

ÇALIŞAN PERSONELİ UNUTMADI

Başkan Özlü daha sonra İtfaiye, Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Merkezi, Şehit Osman Çatana Polis Merkezi ve 112 acil çağrı merkezini ziyaret etti. Bayramda çalışan tüm personellere kolaylıklar diledi.


Editör: M. Albayrakoğlu
Haber İhbar