2. HAT DA DEVREYE GİRDİ

Düzce Belediyesi, sel felaketinden dolayı yaşanan su sıkıntısını insanüstü gayretle haftalarca sürecek çalışmayı 1 hafta gibi kısa süreye indirerek kentin ihtiyacı olan içme suyunu şebekeye verdi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün söz verdiği gibi İçme suyu için 2. hattı Kurban Bayrımı öncesi devreye alındı.

2. HAT DA DEVREYE GİRDİ
8.07.2022 - 18:50
Güncelleme 8.07.2022 - 18:52
Haber Merkezi

Geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketi ile birlikte şehrin içme suyunu karşılayan Ana Su Hattına giden 4 kilometrelik yol ve su hattının sel sularına kapılması ile birlikte ortaya çıkan su sorunu çözüme kavuştu. Geçtiğimiz haftadan bu yana uykusuz çalışmanın sonunda Düzcelilerin içme suyu sorunu ortadan kaldırıldı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün koordinasyonu ile hummalı bir çalışma içine giren Düzce Belediyesi’nin başta Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü olmak üzere tüm birimleri kente 72 saat içinde yüzde 50 oranında su vermeyi başardı. Ardından ikinci bir hat oluşturmak için malzeme temini yapan Düzce Belediyesi, yeni terfi istasyonundan 2 kilometrelik yeni bir hat daha çekerek su basıncı sorununu da ortadan kaldırdı.

153’E GELEN ŞİKAYETLER SONA ERDİ

Gece gündüz demeden çalışan Düzce Belediyesi ekipleri, biri yedek olmak üzere 3 pompa ile yeni terfi istasyonundan suyu Arıtma Tesisine pompalarken tesiste arıtılan su kent şebekesine verilmeye başladı. Dün gece itibariyle ikinci hattın da devreye alınmasının ardından 153 Beyaz Masa’ya gelen şikayet sayısını da yok denecek kadar azaldı.


Editör: M. Albayrakoğlu
Haber İhbar