TALİH ÖZCAN MAZBATASINI TESLİM ALDI

14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı adayı olarak seçimlere giren Talih Özcan, Düzce Adliye Sarayı Konferans Salonunda düzenlenen törende Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sibel Demir’den teslim aldı.

TALİH ÖZCAN MAZBATASINI TESLİM ALDI
25.05.2023 - 18:24
Özel Haber

Mazbata teslim töreninde Millet İttifakı partilerin İl ve İlçe Başkanları ile partililer hazır bulundu.  Alkışlar eşliğinde Hakim Sibel Demir’den mazbatasını teslim alan Talih Özcan yaptığı konuşma da;
Düzce kazandı, Demokrasi kazandı, Halkımız kazandı. Değerli başkanımız ve diğer sandık çalışanları bu seçim sürecini çok başarılı bir şekilde yönettiler. Biz bunun farkında ve bilincindeyiz. Çalışan tüm arkadaşlara, dostlara ve kamu görevlilerine  çok teşekkür ediyoruz. Yine sandık görevlilerimizin sandıkla ilgili çalışmalarının bilincindeyiz. Bu arkadaşlara da çok teşekkür ediyoruz. Bizim hepimizin amacı bu ülkeye doğru hizmet etmek. Bu niyetle yola çıktık. Düzce’nin değişimini ve dönüşümünü sağlayacağız. Ben Cumhuriyet Halk Partisinin milletvekili değilim, bunu her yerde söylüyorum, ben aynı zaman da Saadet Partisi nin, İyi partinin, Deva Partisinin, Gelecek Partisinin, Demokrat  Partinin de milletvekiliyim. Ancak şunu ilave ediyorum. Ben Ak Partinin de milletvekiliyim. MHP’ninde milletvekiliyim. Ben artık Türkiye’nin milletvekiliyim. Düzce’liyim, Düzce’nin çocuğuyum. Ama Türkiye’nin de sorunları var. Bunların da bilincindeyiz. Bunu hep beraber çözeceğiz. Ama dayanaşarak, birbirimizi anlayarak, birbirimizi severek, anlayış içerisinde bunları çözeceğiz. Siz bana güvenin. Benim hep söylediğim bir şey var. Ben halkın içinde olacağım. Halkla bütünleşeceğim. Bu bağlamda tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. dedi.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar