KUŞÇUOĞLU'NA KARSLILAR DERNEĞİNDEN YOĞUN İLGİ

KUŞÇUOĞLU’NDAN KARSLILARA DERNEĞİNE ZİYARET HEDEF, DÜN ABDÜLHAMİD HAN’DI BUGÜN RECEP TAYYİP ERDOĞAN “BU SEÇİM BAYRAK SAVAŞI HALİNE GELDİ” MİLLET İTTİFAKI ADAYINA ‘İTHAL’ GÖNDERMESİ

KUŞÇUOĞLU'NA KARSLILAR DERNEĞİNDEN YOĞUN İLGİ
8.05.2023 - 18:29
Güncelleme 9.05.2023 - 09:38
Özel Haber

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Hakan Kuşçuoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde bir araya geldiği vatandaşlara 14 Mayıs tarihinin önemini anlatarak, geçmişte Abülhamid Han’a uygulanan senaryonun bugün recep Tayyip Erdoğan’a uygulanmak istendiğini belirtti ve “Bu seçim bayrak savaş haline geldi. Bu seçim, maneviyat savaşı haline geldi” dedi.
14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Düzce milletvekili adayları vatandaşlar bütünleşmeye, seçimlerin önemine dair vatandaşları aydınlatmayı sürdürüyor. Bu doğrultu da sahada tüm zamanını vatandaşlarla birlikte geçiren Hakan Kuşçuoğlu, Karslılar Derneğini ziyaret etti.

Beraberinde Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve teşkilat üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette dernek üyelerine hitap eden Kuşçuoğlu, “14 Mayıs seçimlerine bir hafta kaldı. AK parti teşkilatları olarak yaklaşık 2 aydır halkımızla oturuyoruz istişarelerimizi yapıyoruz. Ak parti her zaman için seçime hazır bir teşkilattır. 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğumuz günden bu yana halkımızla yekpare olduk. Partimizin hamurunu bu halk yoğurdu. Birçok badireler atlatarak bugünlere geldik. Son 4 yılda artık kendi gemisini, uçağını yapabilen, savunma sanayisini %80 yerlileştiren bir ülke haline geldik. Tüm dünyaya korku salmaya başladık” diyerek AK Partinin yaptığı çalışmalardan kısaca bahsetti. 

AYNI SENARYOLARI YENİDEN YAZIYORLAR
Seçimlerin öneminin anlaşılmasını bir örnekle açıklayan Kuşçuoğlu, “Bundan yaklaşık 3 yıl önce bugünkü ABD lideri, kendi seçimlerinde kendi halkına yaptığı propagandasında, 15 Temmuz’da beceremedikleri için muhalefete destek vererek Recep Tayyip Erdoğan’ı indireceklerini söylüyordu. Bunların çizdikleri tek nokta, Recep Tayyip Erdoğan gitsin. Aynı Abdülhamid Han’ı devirebilmek için yaptıkları çalışmada buydu. Aynı senaryoyu yeniden yazıyorlar” dedi.

MÜSAADE ETMEYECEĞİZ
Kuşçuoğlu, muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecinin arkasında yatan sebepler konusunda da  vatandaşlara bilgilendirme de bulunarak, “Bundan yaklaşık 2,5-3 ay önce 6’lı masa dedikleri masa kimi aday göstereceklerini arıyordu. Ben o süreçte en güçlü adayın Meral Akşener olacağın düşünüyordum. Kemal Kılıçdaroğlu kendi dedikleri gibi ‘çıktı yenildi, çıktı yenildi’. Her halde bir daha delilik yapmaz diye düşünüyordum. Ama o kadın çıktı, ‘Ben Cumhurbaşkanı adayı olmayacağım. Ben Başbakan olacağım’ dedi. Hatırlarsanız, 15 Temmuz kalkışmasından önce de bu kadın aynısını söylüyordu.Yine şer güçlerin harekete geçtiğini ve konunun birleşme meselesi olmadığını her geçen gün daha net görmeye başladık. Türk Milleti olarak bizler buna müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar