Rafting Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Cumayeri ilçesi Dokuzdeğirmen mevkisinde düzenlenen şampiyonaya, 25 ilden 53 kulüp ve 300 sporcu katıldı.

Rafting Türkiye Şampiyonası Sona Erdi
8.05.2023 - 10:34
Özel Haber

Türkiye Kano Federasyonu tarafından Düzce'de düzenlenen Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Düzce Belediyesi ile Cumayeri Belediyesi’nin desteklediği Rafting Türkiye Şampiyonası'nın 1. Ayak milli takım dünya kupası seçmeleri Cumayeri Dokuzdeğirmen köyünde yapıldı.

Rafting Türkiye Şampiyonası'nın 1. Ayak milli takım dünya kupası seçmelerinde sporcular ilk gün RX, RX H2H kategorilerinde kürek çekerek derece elde etmek için mücadele verdi. İkinci gün müsabakalarında kadın ve erkek sporcularda 4 kategoride slalom ve iniş etap yarışları gerçekleştirildi.

Organizasyonda ilimizi temsil eden Düzce Belediyesi Spor Akademisi Rafting Takımı Şampiyon oldu. Aynı zamanda ilimiz sporcuları Kağan Keskin, Samet Taşkan, Nihat Taşkan, Ozan Onur Şahin ve Yasin Aydın milli takıma seçilerek ülkemizi İtalya'da düzenlenecek olan Rafting Şampiyonasında temsil edecek.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar