DÜZCE ÇİÇEKLENDİ ANA ARTERLERE ÇİÇEK VE AĞAÇ DİKİMİ

BODUR AĞAÇLAR VE RENGARENK ÇİÇEKLER TOPRAKLA BULUŞTU Düzce Belediyesi şehir merkezi ve çevresindeki ana arterler üzerinde peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Mevsimine uygun birbirinden renkli bitkiler Bahçeşehir Bağlantı Yolu, D-100 ve D-655 refüj alanlarında toprakla buluşuyor.

DÜZCE ÇİÇEKLENDİ ANA ARTERLERE ÇİÇEK VE AĞAÇ DİKİMİ
29.05.2023 - 16:54
Özel Haber

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte şehir genelinde yeşillendirme ve çiçek dikimi çalışmalarına hız verdi. Parklarda devam eden çiçek dikim ve ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra şehir içinden geçen ana arterler üzerinde yapılan çalışmalar kapsamında birbirinden farklı süs bitkileri toprakla buluşturuldu.

TOP KADİFE, ALTUNİ TAFLAN VE LAVANTA

D-100, D-655 ve Bahçeşehir Bağlantı Yolu başta olmak üzere şehir merkezi çevresini yeşillendirmek üzere tam kadro çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaların hava şartlarına bağlı olarak devam edeceğini belirtti. Ekipler 23 Nisan Parkı, Millet Bahçesi parklarının yanı sıra belirlenen peyzaj noktalarında Gül ve Lavanta gibi kokulu bitkilerin yanı sıra Spiral Leylandi, Alev Çalısı, Altuni Taflan şeklinde bodur ağaçlar, ayrıca Berberis, Top Kadife ve Ateş Çiçeği gibi süs bitkilerini belirlenen noktalara dikti.

Düzce’nin yeşil örtüsüne katkıda bulunmak amacıyla ortak yaşam alanlarında yürütülen peyzaj çalışmaları belirlenen program dahilinde düzenli olarak devam edecek.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar