ZABITADAN MOTOSİKLETLİLERE GEÇİT YOK

İSTANBUL CADDESİ YAYALARA AİT KURAL DIŞI DAVRANANLARA CEZAİ YAPTIRIM

ZABITADAN MOTOSİKLETLİLERE GEÇİT YOK
9.05.2023 - 13:41
Özel Haber

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa denetim düzenledi. İstanbul ve Gaziantep Caddesi’ne giren motosikletleri denetleyen ekipler, kural dışı davrananlara cezai yaptırım uyguladı.

Düzce Belediyesi şehir yaşamında huzur ve güveni sağlamak için denetimlerine düzenli olarak devam ediyor. Yayalar ile bisikletlilere tahsis edilen İstanbul ve Gaziantep Caddelerine girişi yasak olan motosikletlere denetim düzenleyen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri ile ortaklaşa kural dışı hareket eden motosiklet sürücülerine cezai uygulama yaptı. Kabahatler Kanunu kapsamında işlem yapan ekipler, yayaların kullanımına tahsis edilen caddelere motorlu araçlarla girilmemesi konusunda bir kez daha vatandaşlara


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar