Yeni Sözleşme 12.650 TL, Mehter Eşliğinde İmzalandı

Düzce Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında bir süredir görüşmeleri devam eden toplu iş sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı. Başkan Özlü, imza töreninde yaptığı açıklamada “Görüşmelerimizi tamamladık ve uzlaştık. Araştırdık ve maaşlarımızı ortalama 12 Bin 650 TL olarak belirledik. Birlikte bu şehri Türkiye’nin en iyi, en yaşanabilir, en temiz, en mükemmel şehri yapacağız” dedi.

4.02.2023 - 00:49
Güncelleme 4.02.2023 - 01:09
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00


Düzce Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasındaki Toplu İş Sözleşmesi yoğun katılımla ve mehteran gösterisi eşliğinde imzalandı. Taçmahall Kuşçuoğlu Düğün Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkan Yardımcısı Ali Kemal Esen, Düzce BELKA İnsan Kaynakları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Sinan İnan, belediye başkan yardımcıları, sendika temsilcileri ve belediye çalışanları ile basın mensupları katıldı.

Salon girişinde belediye mehter takımı tarafından marşlar eşliğinde karşılanan Başkan Özlü,  personelin sevgi gösterileri ve coşkulu alkışları arasında beraberindeki heyetle birlikte salona girdi. Ardından kürsüye çıkan HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve sendikanın şube ve il temsilcileri yapılan toplu iş sözleşmesinin hayırlı olması dileklerini ifade ederek, Başkan Özlü’ ye bu süreçte gösterdiği hassasiyet için teşekkür ettiler.

Toplu İş Sözleşmesinde anlaşarak mutabık kaldıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şunları dile getirdi;

“Değerli kardeşlerim, sizleri sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün burada sizlerle böyle bir günde bir arada olmaktan son derece mutluyum. Hepinizden son derece memnunum. Allah sizden razı olsun.  Sözleşme görüşmelerimiz tamamlandı. Esasen bir zorlukta olmadı. Prensip olarak işçinin hakkının alın teri kurumadan verilmesini öğütleyen peygamberin ümmetiyiz. Bu bakımdan maaşların zamanında ödenmesi önceliğimizdir.

Maaşlar ne oldu? Esas konuya gelelim. Görüşmelerimizi tamamladık ve uzlaştık. Araştırdık ve maaşlarımızı ortalama 12 Bin 650 TL olarak belirledik. Bu şehri Türkiye’nin en iyi, en yaşanabilir, en temiz, en mükemmel şehri yapacağız. Hayırlı olsun” dedi.
Başkan Özlü’nün konuşmasının ardından geçilen imza töreni, hediye takdimleri ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
 


Editör: Ç. Resuloğlu
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz
Haber İhbar