Aklım Oyunlarda Projesi İmzalandı

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında “Aklım Oyunlarda” Projesi imzalandı.

 Aklım Oyunlarda Projesi İmzalandı
18.01.2023 - 10:50
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız işbirliği Protokolünde, "Tutuklu, hükümlü ve yükümlülerin ilgili sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ile gönüllülük faaliyetlerine, projelere, eğitimlere ve kurslara ilişkin uygun alanlar belirlemek, katılımı sağlamak, çocuk ve genç yükümlülerin Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı il spor merkezleri, spor kulüpleri, gençlik merkezleri ile projeler, eğitimler, kurslar gibi faaliyetlerden yararlandırılmalarının sağlanmasına” karar verildi.
 
Bu protokole istinaden Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında “Aklım Oyunlarda” Projesi imzalandı.
Proje, Düzce ilinde denetimli serbestlik tedbiri altında olan 18-30 yaş arasındaki genç yükümlüleri hedef almakta. Proje sonunda katılımcıların bağımlılık konusunda bilgilenip bilinçlenmelerinin yanında, on farklı oyunu öğrenmiş olmaları ve serbest zamanlarını doğru bir şekilde geçirmeleri hedeflenmektedir.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar