GÖLYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN KURSLARA ZİYARET

Gölyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe, Şube Müdürü Yunus Mertyürek ile birlikte okulda ve kurumlarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İncelemelerde kurum yetkililerinin talep, ihtiyaç ve sorunları yerinde tespit edildi.

GÖLYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN KURSLARA ZİYARET
5.01.2023 - 10:58
Güncelleme 5.01.2023 - 10:58
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

İncelemelerde kurum bünyesinde açılan farklı alanlardaki kurslardan bir kısmını ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Taştepe ve Şube Müdürü Değirmenci ziyaretleri sırasında; kurum bünyesinde mahalle ve köylerde açılan, Kur’an-ı Kerim, Elif-Ba, Hafızlık Eğitimi, Giyim, Dikiş-Nakış, Okuma Yazma, El Sanatları kurslarını da ziyaret etti.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe ve Şube Müdürü Yunus Mertyürek kurumların fiziki yapısı, eğitim-öğretim durumunu varsa sorunlarını yerinde inceleyerek kurum denetimlerini gerçekleştirdi. Okul Müdürü

Ahmet Beyter ve Müdür Yardımcısı Şengül Çolak eşliğinde öğretmen ve kursiyerlerin bulunduğu sınıflarında kursiyerler ile sohbet edip yapılan çalışmaları inceledi. Ziyaret sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe

kurum müdürü Ahmet Beyter ile birlikte Gölyaka Halk Eğitimi Merkezinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.



Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar