İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ, Sürekli İşçiler ile Bir Araya Geldi.

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ, Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde sürekli işçi kadrosunda görev yapan personeller ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ, Sürekli İşçiler ile Bir Araya Geldi.
15.10.2022 - 13:52
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen ve hastane bünyesinde görev yapan sürekli işçi kadrosundaki çalışanların katıldığı programda Dr. YILMAZ, yaptığı toplantının temel amacının hastanede görev yapan mesai arkadaşların sorunlarını dinlemek, ortaya çıkabilecek problemleri ve çözüm önerileri konularında fikir alışverişi yapmak olduğunu belirtildi.

Özellikle pandemi nedeni ile bu tür toplantıları uzun bir süre gerçekleştirme şanslarının olmadığını açıkladı.  Bir araya gelmenin  önemli olduğuna inanıyor ve fırsat buldukça bu toplantıları yapmaya gayret gösteriyoruz diyen Dr. YILMAZ, takım ruhu olmadan, ekip ruhu yakalanmadan başarının gelemeyeceğinin farkındayız dedi.

Covid-19 salgını ile birlikte özellikle son iki yılda sağlık çalışanlarının çok yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini belirten Dr. YILMAZ, gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı tüm personellerimize teşekkür etti.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar