DÜZCE BELEDİYESİNDEN EĞİTİME TAM DESTEK

Sosyal Belediyecilik konusundaki çalışmaları ile hayatı kolaylaştıran hizmetler üreten Düzce Belediyesi yeni eğitim öğretim döneminde öğrenci ve ailelerinin yanında olmaya devam ediyor. Son olarak Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla 2 bin öğrenciye kırtasiye malzemeleri ulaştırıldı.

DÜZCE BELEDİYESİNDEN EĞİTİME TAM DESTEK
15.09.2022 - 14:48
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Sosyal Belediyecilik faaliyetleri ile ön plana çıkan Düzce Belediyesi eğitim konusunda da ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatlarıyla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 2 bin öğrenci için hazırlanan kırtasiye malzemeleri ailelere teslim ediliyor.

56 mahalle genelinde ilk ve ortaöğretim okullarında eğitim gören öğrencilere yönelik gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde öğrenci belgeleriyle birlikte Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuruda bulunan aileler, içerisinde kırtasiye malzemesi bulunan okul çantalarını teslim almaya başladı.

“EĞİTİM KONUSUNDAKİ HASSASİYETİMİZ SÜRÜYOR”
Taleplerin yoğunluğuna göre kırtasiye malzemesi dağıtımına yönelik sayıyı artırmak istediklerini bildiren Başkan Dr. Faruk Özlü, “Düzce Belediyesi olarak eğitim konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Bir yandan okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi konusundaki çalışmalarımız ilerlerken diğer yandan da öğrenci ve ailelerine verdiğimiz desteği sürdürüyoruz.  Yeni eğitim-öğretim dönemiyle birlikte her yıl olduğu gibi ailelerimizin kırtasiye masraflarına destek oluyoruz. Bu yıl çıtayı biraz daha yükselterek 2 bin yavrumuza çanta ve kırtasiye malzemesi hediye ediyoruz.

Eğitim dönemi süresince bu desteklerimizi devam ettirme gayreti içerisinde olacağız. Hayırseverlerimizi de Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz üzerinden eğitim bağışında bulunmaya davet ediyorum. Yeni eğitim döneminin başta öğrencilerimize, ailelerine ve eğitimcilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar