Gökhan Kapoğlu, ‘Çanakkale Geçilmez’

Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu, ‘Çanakkale Geçilmez’ sözünü tarihe altın harflerle yazdıran kahramanlığın destanı olan Çanakkale Zaferi’ni kutladı. Kapoğlu, “Türk bağımsızlık tarihinde ayrı bir anlamı olan, Çanakkale Geçilmez’ sözünü tarihe altın harflerle yazdıran, kahramanlığın destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Gökhan Kapoğlu, ‘Çanakkale Geçilmez’
18.03.2023 - 19:32
Özel Haber
Kapoğlu 108. Yılı kutladık.
Düzce Cam Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu, Çanakkale Zaferi2nin 108. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Milletimizin birliğinin ve bütünlüğünün en önemli simgelerinden biri olan Çanakkale Zaferi bir azmin ve inancın zaferidir. Çanakkale’de, vatanı uğruna canlarını ortaya koyarak imkansızı başaran binlerce isimsiz kahramanımız ilelebet milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir.
Bu duygularla, büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan Çanakkale Zaferi’nin 108. yılını kutlarken, ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: D. Analiz
Haber İhbar