Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’nde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’ne2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 13’üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2’nci, 3’üncü ve 7’inci maddeleri gereğince Prof. Dr. Nedim Sözbir atandı.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’nde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
4.08.2022 - 19:45
Güncelleme 4.08.2022 - 19:47
Haber Merkezi

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’ne gelen Prof. Dr. Nedim Sözbir’i; Rektör Vekili Prof. Dr. İlhan Genç, Genel Sekreter Hasan Sadi Ateş karşıladı.

Rektörlük makamında Rektör Vekili Prof. Dr. İlhan Genç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İdris Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Genel Sekreter Hasan Sadi Ateş  ile görüşen Prof. Dr. Sözbir, Düzce Üniversitesi’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Prof. Dr. Nedim Sözbir, yapılan çalışmalar için Rektör Vekili Prof. Dr. İlhan Genç’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Karşılıklı çiçek takdiminin bulunulduğu devir teslim töreninde Prof. Dr. İlhan Genç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İdris Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü ile Genel Sekreter Hasan Sadi Ateş, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’i tebrik ederek, kendisine başarı dileklerinde bulundu.


Editör: Ç. Resuloğlu
Haber İhbar