Düzce Üniversitesi Rektörü Lise Öğrencileriyle Buluştu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşi programında bir araya geldi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Lise Öğrencileriyle Buluştu.
1.06.2023 - 09:50
Güncelleme 1.06.2023 - 09:50
Özel Haber

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerif Demir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turan Şahin, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Seyfettin Demirer, Düzce Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kerim Aşıkoğlu, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcıları Rukiye Yıldırım ve Özlem Koçak ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Eğitim ve kariyer hayatından bahsederek sözlerine başlayan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, bir şeyler üretmek ve insanlığa faydalı olmak için çalışkanlığın önemi üzerinde durdu. Not ortalaması yüksek olanların her zaman iş başvurularında bir adım önde olacağına işaret eden Rektör Sözbir, öğrencilerin kimsenin baskısı altında kalmadan, çalışmak istedikleri ve sevecekleri bölümlere yönelik tercih yapmalarının daha doğru olacağını sözlerine ekledi.

Öğrencilere geleceğin mesleklerine odaklanmaları tavsiyesinde de bulunan Sözbir; Türkiye’nin teknoloji alanında büyük yol kat etiğini söyleyerek, bu kat edilen yolun, gençler sayesinde inşa edildiğini ve ülkemizi daha ileri seviyelere götüreceklerine inandığını dile getirdi. Program, Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir’e çiçek takdimi ve okul bahçesindeki uygulama tarlasına dağ çileği ekimiyle sona erdi.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar