ÖZKAN GÖZÜTOK DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KARİYER TOPLULUĞU İLE GIRIŞİMCİLİK KAMPINDA BİR ARAYA GELDİ

Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu (DÜKAT) ve Serbay Akademi iş birliği ile “İyi Bir Gelecek, İyi Bir Stajla Başlar” konulu eğitim gerçekleştirildi.

ÖZKAN GÖZÜTOK DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KARİYER TOPLULUĞU İLE GIRIŞİMCİLİK KAMPINDA BİR ARAYA GELDİ
8.05.2023 - 18:18
Güncelleme 8.05.2023 - 18:21
Özel Haber

Bu yıl Karabük Üniversitesi Konukevi’nde Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından dördüncüsü düzenlenen Girişimcilik Kampı’nda, Serbay Interactive Kreatif Direktörü Özkan Gözütok, Düzce Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. “İyi Bir Gelecek İyi Bir Stajla Başlar” adlı sunumu ile Gözütok, girişimcilikte ve iş hayatına girişteki tecrübelerini anlattı.

Eğitimde Staj yapmanın önemini, üniversite hayatı boyunca öğrencilerin kariyerlerine nasıl yön vermeli, iyi bir stajın yaşamımıza etkisi hakkında bilgiler verildi.

Serbay Interactive Ajans Başkanı Görkem Özdemir, İş Geliştirme Uzmanı Sümeyye Atasever ve Dijital Stratejist Ertuğrul Özkan katılım sağladığı eğitim, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar