Faruk Özlü: "Mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz"

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, deprem afetinden dolayı on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın buruk sevincini yaşadıklarını belirterek, “Zor, sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur ve esenlikler getireceğine inancım tamdır” dedi.

Faruk Özlü: "Mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz"
23.03.2023 - 16:11
Haber Merkezi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan ayı münasebetiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bu sene, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan, dinimizin maneviyatını her şekilde yansıtan, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına erişmenin buruk mutluluğu içerisindeyiz. Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız depremler ve ardından sel afetleriyle mahzunlaşan yüreklerimiz, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ile birlikte temennimiz odur ki; yeniden sağlığına kavuşacak ve yeniden bereketlenecek. Yaralarımızı hep birlikte ve el birliği ile sarmamıza vesile olacak.

Zor, sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde Ramazan ayının ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur ve esenlikler getireceğine inancım tamdır. Bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, insanlık için hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”


Editör: D. Analiz
Haber İhbar