Dr. Numan Çabuk'tan Gazetemize Ziyaret

Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, Düzce Analiz Gazetesi'ne ziyarette bulundu.

Dr. Numan Çabuk'tan Gazetemize Ziyaret
31.03.2023 - 12:45
Güncelleme 31.03.2023 - 13:49
Haber Merkezi

Haberi Sesli Dinle

0:00 0:00

Düzce Analiz Gazetesi'ne ziyarette bulunan Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, "Düzceli vatandaşlarımıza hizmet etmek için sabırsızlanıyorum" dedi.  27. Dönemde Ak Parti Düzce Milletvekili adayı olarak seçimlere giren Çabuk 3. sırada 150 oy ile Milletvekili olamadı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yüce milletimize hizmet etme hayali Üniversite yıllarında başladığını her fırsatta dile getiren Çabuk 27 Dönem seçimlerinde AK Parti Teşkilatı olarak çok çalıştıklarını, aradaki zaman da milletimize hizmet etme noktasında hiç duraklamadığını ifade etti. 

Allah nasip eder Milletvekili olursam Hz. Ali'nin adaleti ile milletmize dokunmayı allah nasip etsin. Hz Ömer'in devlet yönetimi ruhu ile hizmetkarlığa talib olduğunu ifade ederek  "İşlerinde de Allah’tan korkanlarla istişare ederek çalışacağını ifade etti. 

Dr. Numan Çabuk kimidir; İlk-orta ve lise öğrenimini Düzce'de tamamlayan Çabuk, Üniversite hayatını Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Yurt dışında uzun yıllar eğitim alan Çabuk Sağlık alanında bir çok projeler geliştirdi.  Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisans eğitimi alan Çabuk, 2008-2016 yıllarında Hekim, Başhekim, Merkez Başkanlığı ve İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. İngilizce ve Gürcüce bilen Çabuk, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Düzce Analiz Gazetesi olarak 28 Dönem Milletvekili Aday Adaylık sürecinde başarılar diliyoruz. 


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar