CUMHUR İTTİFAKI ÇİLİMLİ’DE.

Cumhur ittifakı İl Başkanları Çilimli’de esnafı ziyaret etti.

CUMHUR İTTİFAKI ÇİLİMLİ’DE.
24.05.2023 - 12:39
Özel Haber

Cumhur ittifakı İl Başkanları ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Çilimli ilçesine düzenlen ziyaretlerde Cumhur ittifakı İl Başkanları Çilimli’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Düzenlenen ilçe ziyaretine Cumhur ittifakı Düzce İl ve İlçe Başkanları, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç ve Cumhur İttifakı teşkilatları katıldı. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakına büyük destek veren ilçe esnafına ve vatandaşlara teşekkür eden heyet, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için de esnaf ve vatandaştan desteklerinin devamını istedi. 
 AK Pari Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu Cumhur ittifakı İl başkanları ile Düzce’yi karış karış gezdiklerine dikkat çekerek "Cumhur ittifakı İl Başkanlarımızla birlikte Düzce’mizi karış karış gezmeye devam ediyoruz. Bugün Çilimli ilçemize gelerek esnaf ve vatandaşlarımıza bizlere verdikleri destekten ötürü teşekkür ettik. 28 Mayısta yapılacak olan Cumhur Başkanlığı İkinci tur seçimleri için de desteklerinin devamını istedik. İnanıyorum ki Çilimli’den rekor bir oy alarak Cumhur başkanımızı tekrar seçtireceğiz. Şunu da belirtmek isterim ki rehavete kapılmadan tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye kendi hür iradesiyle oylarını kullanmaya davet ediyorum” dedi.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar