GENÇLER, “ İLK OYUM ERDOĞAN’A, DESTEĞİM AK PARTİ’YE” DİYOR

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Kıyıköylü gençleri telefonda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştürdü. Görüşmede coşkulu anlar yaşandı.

GENÇLER, “ İLK OYUM ERDOĞAN’A, DESTEĞİM AK PARTİ’YE” DİYOR
12.05.2023 - 14:34
Özel Haber

SÜLEYMAN SOYLU’DAN KIYIKÖYLÜ GENÇLERE; KEMAL’E, BAY BAY DEMEYE HAZIR MISINIZ? Seçim çalışmaları kapsamında şehrin her sokağına ayak izini bırakan Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Gümüşova’daki programları sırasında gençlerden gelen sohbet davetini geri çevirmedi. 
Kıyıköy’e giden Keşir ve teşkilat mensuplarını coşkulu bir kalabalık karşıladı. Meşale ve sloganlarla karşılanan AK Parti heyeti gençlerle sohbet etti. 
Ziyarette Keşir’e İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, İlçe Başkanı Özgür Ören, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Say, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çavuş, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç ve teşkilat mensupları eşlik etti.
Keşir, kalabalık nedeniyle kahveye sığmayan vatandaşlara bahçede hitap etti. 
Keşir yaptığı konuşmasında “Önce Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyorum sizlere. Cumhurbaşkanımızı, partimizi ve Düzce’nin AK adaylarını önce Allah’a sonra size emanet ediyorum. 14 Mayıs Pazar günü oylarınızı bekliyoruz” dedi. 
AK Parti heyeti buradaki konuşmaların ardından kahvehanede ilk kez oy kullanacak gençlerle buluştu. Keşir’in gençlere bir sürprizi vardı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu telefonla arayan Keşir, “Süleyman abinize bir merhaba deyin gençler.” diyerek görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi. Soylunun gençlerle sohbeti görülmeye değerdi. Gençlere 14 Mayıs’a hazır olup olmadıklarını soran Süleyman Soylu “Kemal’e bay bay demeye hazır mısınız” diye sorunca salondan coşkulu bir “evet” sesi yükseldi.
Görüşmenin ardından AK Parti heyeti gençlerle bol bol fotoğraf çektirdi.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar