SEMİH KIBRIS'TAN İDDİALI AÇIKLAMA GELDİ

SEMİH KIBRIS ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI. Gazetemize yaptığı açıklama ile Ak Parti Düzce Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

SEMİH KIBRIS'TAN İDDİALI AÇIKLAMA GELDİ
13.03.2023 - 23:41
Özel Haber

Analiz çalışanları ve özellikle sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.

Benim ani gelişen Sağlık problemim nedeniyle ziyaretlerinize ekibimle gelemedik. Şu an sağlık problemim yok, çok iyiyim Hamdolsun.

Seçim tarihi, aday adayı başvuru tarihleri 10 mart itibariyle kesinleşti kısa ve hızla ilerleyecek bu süreçte Tamamen Düzcelilerden oluşan ekibimle de istişareler yaparak program dahilinde ziyaretlerinize geleceğiz.

Gazi Üniv.Prof. Dr.İnan Güler, E.Banka müdürü Şemsettin Savaş, E Sağlık Bakan Danışmanı Halis Katırcıoğlu, E.Genel Müdür Burhan Batur, E.Kurmay Albay Muharrem Özcan, Ankara Hakimi Ekrem Özdemir,K.Kale Üniv.E.Dekanı Prof.Dr. İrfan Albayrak,E.Ziraat Bankası Daire Başkanı İrfan Yalçın, Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişleri Genel Başkanı Aykut Güleç, E.Hava Pilot Tuğ General Senai Günal beylerin Zaman ve Saglik problemleri olmazsa heyet halinde sizleri ziyaret edeceğim.

Gelip size AKPARTİ Milletvekilliği Aday Adaylığı  açıklamasını yapacağım.

Ziyaretlerinizi gelmeden önce önemsediğim konular içeriğini, sizleri ve Düzce Kamuoyunu bilgilendirmek isterim.

 

 “Eğer nasip olur da Milletvekili olursam, diğer tüm ticari, özel vb. görevlerimi bırakıp Milletvekilliği ek işim değil, Düzce Milletvekilliği TEK işim olacaktır.

Ve ulaşılabilir olacağım.

Düzce merkezde TBMM de olmadığım zamanlar Ofisim, olacak KESINLIKLE Düzce’de yaşayıp TBMM'ye DÜZCEMDEN gideceğim.

 Milletvekilliği maaşı almayacak Düzce'min İhtiyaç sahibi ailelerine dağıtılmak adına bağışlayacağım”

 AK partime 2001de üye olarak bu günlere geldim dolayısıyla "Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur” diyorum

Geçmişten tecrübelerle sabit 14 Mayıs 2023’e en hazır şahsiyet olarak,  her şeyin en iyisine en güzeline layık güzide vefakâr Düzceli hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Bu temenniyi söz de değil özde de gerçekleştirecek donanıma, tecrübeye sahibim. Geçmişimi, özgeçmişimi yazmak sayfalarca sürer. En kısa haliyle yazıyorum.

Atalarım, büyüklerim 1850 yılında Köroğlu'nun at koşturduğu Köroğlu dağları, Bolu Kıbrısçık’tan yeryüzü Cenneti Düzce'ye yerleşmişler. Soyadı kanunu çıkınca "çık" ekini atıp geldiğimiz yeri yâd etmek adına Kıbrıs soyadını almışız. Sadece ben değil eşim de Düzcelidir.

 

Düzce gibi küçük bir ili Büyükşehir'e çevirecek, Düzce’mizin geleceğini en müreffeh duruma gelmesini sağlayacak donanım, tecrübeye ve Bürokratik alt yapıya sahibim. Hem mektepli hem alaylıyım.

   AİTİA, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ve Ankara Gazi Üniversitesi'nin Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler Bölümlerini, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini başarıyla bitirip diplomalarımı aldım.

   AK Partim de 2002 yılından itibaren üç dönem aralıksız peş peşe AK Parti Ankara İl Başkanlığında İl Yönetim Kurulu Üyesi oldum. Daha sonra iki dönem üst üste AK Parti Ankara İl Demokrasi Hakem Kurulu Yönetim Kurulu üyesi oldum.

Bir dönem TBMM Başkanvekili Danışmanlığı yaptım. Buradan şunu vurgulamak isterim bu görevlerim esnasında beraber çok sayıda projede, çalışmalarda birlikte çalıştığım eski yeni Sn BAKANLARİMİZIN, 81 İL MİLLETVEKİLLERIMIZIN,BELEDIYE BASKANLARİMİZİN coğunu, yani yerel ve genel yöneticileri üst  düzey Bürokratlarımızın çoğunu yakinen tanırım bunun da çok büyük bir avantaj olduğunu dikkatlerinize sunarım.

Düzcelilerin beklentisi masaya yumruk vuracak vekil özlemlerini gidereceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 Başta DÜZCELILER DERNEĞI , STK-DER Sivil Toplum Kuruluşları Derneği Başkanlığı olmak üzere çok sayıda kuruluş da Başkanlık ve Başkanvekilliği görevlerim sürmektedir.

Eğer nasip olur da Milletvekili olursam diğer tüm Ticari, özel vb. görevlerimi bırakıp Milletvekilliği EK İşim değil DÜZCE Milletvekilliği TEK İŞİM olacaktır. Milletvekilliği maaşı almayacak Düzce'min İhtiyaç sahibi ailelerine dağıtılmak adına bağışlayacağım.

   Dolayısıyla hem mektepli hem alaylı olarak gerekli donanım ve tecrübeye sahibim.

   Çok farklı şekillerde Bizans oyunlarına, ayak oyunlarına rağmen diklenmeden dik duruşla, omurgalı duruşla zikzak çizmeden, partime küsmeden, partili arkadaşlarımı kırmadan bu günlere geldim.

Son 1 yildır imaj değişikliğiyle bıyiklarımi uzatıp HİLAL olunca parti mi.? değiştirecek, hatta İYİ Partiye geçecek dendi. Bu sürece sahada ekibimin istihbaratı bilgileri ,.

Anketlerle, nabız yoklamalarla vb.vb  geldim, son gün son dakika gene eski Bizans oyunlarına maruz kalırsam önlemlerimi, gardımı  aldım.  Ama baktım problem olacak B ve C planlarımız hazır.

Şunun altını çizeyim, Yaşamım boyunca Düzce’nin bir öz evladı olarak Düzce’mden hiç kopmadım. Sadece iyi günde değil, pandemi de, depremler vb. kötü günlerde de sahada oldum. Örnek Düzce’mde maske sıkıntısı vardı, bir basit  maskenin 30 TL olduğu o ilk günlerde 200bin ad. Maskeyi ayırımsız herkese dağıttım vb.vb.

İyilik yapar gibi görünmedim, iyilik yaptım görünmedim. Mütevazı kişiliğimle münakaşa değil, münazara adamı oldum.

   Bir Düzce Sevdalısı olarak Düzce’mize faydalı olmak adına yıllardır bilendim. Mevzubahis Düzce ise gerisi teferruattır diyor, sağcı, solcu, inançlı inançsız, Çerkez, Abhaz, Laz, Manav, Roman vb. hiçbir etnik köken ayırımı yapmadan herkesin Milletvekili olup hizmet edeceğim. Tüm hemşerilerime baki selamlar sunuyorum.

Semih Kıbrıs

 


Editör: D. Analiz
Haber İhbar