DUAYEN EĞİTİMCİ ADAY ADAYI OLDU.

Düzceli Duayen Eğitimci Hasan Aktürk AK Parti’den milletvekilliği için aday adaylık başvurusunu tamamladı.

DUAYEN EĞİTİMCİ ADAY ADAYI OLDU.
24.03.2023 - 01:15
Özel Haber

DÜZCE SEVDALISI EĞİTİMCİ AKTÜRK.

Milletvekili aday adayı Hasan Aktürk, ise “14  Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti’den Düzce Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu tamamlayarak Milletvekilliği sürecinin ilk adımını attı. 

Aktürk, Her zaman Her Yerde ifade ettiği, Doğduğumuz, büyüdüğümüz, doyduğumuz bu şehre ayrı bir gönül bağıyla bağlıyız. Bizim Düzce ile ilgili, doğduğumuz topraklarla ilgili hayallerimiz var. Düzce’nin yetiştirdiği biri olarak, hayatım boyunca, Düzce’nin heyecanını ve coşkusunu yüreğimde hissettim.

Düzce hayallerine inandım. Her zaman söyledim, yine söyleyeceğim. 

Bir eğitimci olarak, yetiştirdiğimiz çocuklarımıza hep Düzce sevdasını aşılamaya çalıştım. Düzce’nin gelişmesi, halkın refahı için karınca kararınca eğitim alanında, iş yaşamında, sosyal ve siyasi alanda bu doğrultuda gayret ettim. Ben bu şehre hizmeti bir borç biliyorum, bir evladın vazifesi gibi kutsal bir görev olarak algılıyorum. Türkiye Yüzyılının başlayacağı gün olacak 14 Mayıs 2023. Bu seçimler olağan üstü önem taşımaktadır.  

Bu seçimde Türkiye’nin geleceği şekillenirken, şehrimizin heyecanını, enerjisini meclise taşıyacak, halkımızın beklentilerine tercüman olacak, güçlü bir temsile ihtiyacı var. Her türlü sorunun çözüm merkezi olan TBMM’de Düzce’nin güçlü olması, sesinin gür çıkmasına ihtiyaç var.

Diğer yandan, AK Parti’nin vizyonunu bilen ve sahiplenen, toplumun tüm kesimlerine hitap edebilecek, onları anlayacak, onların taleplerini, rızasını gözetecek, toplumun her kesimiyle yakın ve samimiyete dayalı bir diyalogu gerçekleştirebilecek bir anlayışı öne çıkarmalıyız. Gençliğimizin bize verdiği dinamizmimizle, her kesimle olan sıcak ve samimi ilişkilerimizle bu işi başaracağımıza bu zorlu görevin altından kalkabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Düzce’nin sorunlarını bildiğini söyleyen Aktürk, “Sorunlarını biliyorum, yaşıyorum, yaşıyoruz. Ancak Düzce’nin sorunları üstesinden gelinemeyecek, çözülemeyecek sorunlar olmadığına inanıyorum. Yeter ki, birlik olmayı başaralım. Bizler bunun için yola çıktık. AK Parti’nin Türkiye’nin kaderini değiştirdiği siyasi çizgi içerisinde yıllardır edinmiş olduğum, bilgi, görgü ve deneyimi, eğitimci kimliğimden kaynaklanan şefkat ve sıcaklıkla birleştirerek Düzce’ye hizmet etmeye talip oluyorum” dedi.

Aktürk son olarak ise “Bu zorlu süreçte, bu kutlu yarışta, tüm hemşerilerimin ve sizlerin desteğinizi yanımda bilerek, Cenab-ı Allah’tan bizler için ve memleketimiz için bu sürecin hayırla neticelenmesini niyaz ediyor” diye konuştu.

 


Editör: D. Analiz
Haber İhbar