AK PARTİ’DEN “TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN HEMEN ŞİMDİ” YÜRÜYÜŞÜ

HASAN ŞENGÜLOĞLU’NDAN YÜRÜYÜŞE DAVET, ŞENGÜLOĞLU: 14 MAYIS’TA DESTAN YAZACAĞIZ...

AK PARTİ’DEN “TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN HEMEN ŞİMDİ” YÜRÜYÜŞÜ
12.05.2023 - 13:35
Güncelleme 12.05.2023 - 13:36
Özel Haber

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, “Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi”  yürüyüşü düzenleneceğini söyledi. Yürüyüşün ardından Anıtpark’ta miting düzenleneceğini belirten  Şengüloğlu “  Türkiye Yüzyılı için, hemen şimdi diyerek 14 Mayıs’ ta yazacağımız zafer destanı , tam bağımsız Türkiye’nin meşalesi olacak” dedi. 

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu , 13 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek olan “ Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi” yürüyüşüne Düzcelileri davet etti. 

Düzce’nin Türkiye Yüzyılına kararlı olduğunu vurgulayan Hasan Şengüloğlu “ 14 Mayıs seçimlerine emin adımlarla yürüyen AK  Partimizin neferleri olarak sizleri Cumhurbaşkanımıza olan vefamızı göstermeye davet ediyorum. Düzce olarak Türkiye  Yüzyılına kararlı olduğumuzu göstermek için meydanlardayız” dedi. 

"Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi" yürüyüşünün güzergahı ile ilgili bilgiler veren Hasan Şengüloğlu “ Değerli hemşehrilerim 13 Mayıs saat 13:30’da Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (eski Ticaret Meslek  Lisesi) önünden başlayarak Anıtpark’ a kadar yürüyeceğiz. Kutlu yürüyüşümüz burada gerçekleştireceğimiz miting ile son bulacak . “ Türkiye yüzyılı için hemen şimdi ” yürüyüşümüze siz değerli Düzcelileri davet ediyorum” diye konuştu. 

  Hasan Şengüloğlu , birlik ve beraberliğin göstergesi olacağını belirttiği yürüyüşün önemine dikkat çekerek “ Kıymetli kardeşlerim, sizleri  Cumhurbaşkanımıza olan vefamızı azim ve gayret ile perçinleyerek bu kutlu yürüyüşümüzde hep birlikte göstermeye davet ediyorum . Güçlü yürüyüşümüzle Türkiye yüzyılı için, hemen şimdi diyerek 14 Mayıs’ ta yazacağımız zafer destanı, tam bağımsız  Türkiye’nin meşalesi olacak.   Çıktığımız bu kutlu yolda,  rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah’a emanet olun” ifadelerinde bulundu.


Editör: D. Analiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MSA Film Post Production Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi (www.duzceanaliz.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber İhbar